Kopfoto-Nieuwsbrief-HOB-3

Beste reader reader,

Dit is de nieuwsbrief van buurtvereniging Het Oude Buurtje. Gemiddeld eenmaal per maand voorzien wij u van nieuws betreffende Het Oude Buurtje.
Mocht u geen nieuwsbrief meer willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven middels de link onderaan de nieuwsbrief. Wij hopen natuurlijk dat u de nieuwsbrieven waardeert.

NIEUWSBRIEF MEI 2020

Vanuit het bestuur

Renovatie straten in Het Oude Buurtje

We volgen de ontwikkelingen rond de renovatie van de straten en het verzakte wegdek ivm de werkzaamheden aan het kabelnetwerk. De gemeente heeft toegezegd dat binnenkort wordt begonnen.

Reminder Ledenbijdrage 2020

Vergeet u niet de ledenbijdrage over te maken?
Bij voorbaat hartelijk dank.
Voor vragen: penningmeester@hetoudebuurtje.nl

Nieuws van de penningmeester

Verslag Algemene Ledenvergadering

Het verslag van de Algemene Ledenvergadering over het boekjaar 2019 d.d. 11 maart 2020 zal binnenkort in concept op de website van het oude buurtje ter inzage zijn.

Wijkkrant 11 maart 2020

Begin april is wijkkrant 11 weer bij u allen in de brievenbus gestopt. Een aantal lezers heeft de woordzoeker gemaakt. De winnaar met het juiste antwoord wordt in de volgende wijkkrant (uitgave oktober) bekend gemaakt.
Activiteitencommissie

Doppenfles

Al geruime tijd worden er in Horizon doppen van flessen, melkpakken, yoghurtpakken e.d. ingezameld. Vanaf het begin van dit jaar is er al weer zo’n 150 kilo ingezameld. Geweldig dat u allen hieraan bijdraagt! Iedere maand wordt normaliter de fles geleegd en naar het inzamelpunt aan de IJweg gebracht. De fles staat tussen de schuifdeuren van Horizon, maar is vanwege de Corona maatregelen tijdelijk niet bereikbaar.

Koningsdag

Ook zo genoten van de heerlijke Koningschocoladetulpen en molens van Bakker Gerard? Wij wel! Leuk dat velen van u zo enthousiast reageerden via onze Social Media. Dat doet de activiteitencommissie en de bezorgers van de lekkernijen goed!

Zonnebloemwedstrijd

Doet u ook mee aan ‘de HOOGSTE ZONNEBLOEM van Het Oude Buurtje wedstrijd’?
Alle leden hebben met Koningsdag een LedenLekkerActie pakketje in de bus gehad, met daarin o.a. een zakje zonnebloempitten. Het is niet de bedoeling dat u deze opeet, maar teruggeeft aan de natuur en ze laat groeien tot in de hemel. Meedoen is simpel. Stop het pitje in de aarde, verzorg het met liefde, praat af en toe met de bloem en behoed hem voor gevaar.
Wilt u mee aan doen aan deze leuke wedstrijd, geef u dan op via activiteiten@hetoudebuurtje.nl of d.m.v. een briefje in de brievenbus van Boekelstraat 16. De activiteitencommissie weet dan wie er meedoet en komt te zijner tijd gewapend met een ladder uw zonnebloem opmeten 😊.
Zonnebloemactie

Overige activiteiten

Helaas heeft het bestuur vanwege de Corona maatregelen alle verdere activiteiten in ieder geval tot 1 september 2020 moeten annuleren. Wij houden de website van het RIVM en de overheid in de gaten en als we weer iets mogen organiseren brengen wij u hiervan op de hoogte.

Heeft u ze al gespot?

Lammetjes op de Geniedijk
Lammetjes Geniedijk 2020

Nieuwsbrief 13 belevingstuin Horizon

Meer lezen

Natuurstrook Jansoniusterrein

Elke 2e zaterdag van de maand kunt u de handen uit de mouwen steken op de natuurstrook achter Hospice Bardo. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Franke van de Laan van Stichting MEERGroen via telefoonnummer 06-48226490 of via e-mail info@stichtingmeergroen.nl
whatsapp HOB

Het Oude Buurtje
heeft een WhatsApp BuurtPreventiegroep

Klik hier om u op te geven

HOBbels

HOBbels logo 4
facebook twitter 
footer