Kopfoto-Nieuwsbrief-HOB-3

Ook dit jaar helaas geen BuurtBBQ

Geen-bbq2021
Ieder jaar rond juli-augustus valt er door de activiteitencommissie het nodige te regelen voor de buurtBBQ. De datum hiervoor kon door alle onduidelijkheid rondom corona nog niet bepaald worden. Gaat het wel lukken om ergens rond 1 september een datum te prikken?

Maandag 2 augustus is er duidelijkheid gekomen over de eendaagse festivals en activiteiten, zoals onze buurtBBQ. Alle bezoekers moeten kunnen bewijzen dat ze gevaccineerd zijn tegen COVID-19, een herstelbewijs hebben of via Testen voor Toegang negatief getest zijn. Het bestuur kan en wil hiervoor niet de verantwoordelijkheid nemen. De gezondheid van onze buurtgenoten staat voorop en dan is het niet door laten gaan van de buurtBBQ 2021 de beste keuze.

Heel spijtig, temeer de vereniging dit jaar wat te vieren heeft met het 30-jarig bestaan. Hopelijk mogen en kunnen we aan het eind van het jaar wel iets organiseren. Wij houden u op de hoogte!

Uw leuke verhalen zijn welkom!

Buurtvereniging Het Oude Buurtje bestaat dit jaar zijn 30e verjaardag. Een mooie gelegenheid om oude verhalen naar boven te halen. De redactie van de wijkkrant kan nog enkele leuke anekdotes of herinneringen gebruiken voor de wijkkrant die eind september verschijnt.

Heeft u nog leuke of vermeldenswaardige herinneringen of gebeurtenissen met betrekking tot onze buurt, deel die dan met ons. Hoe bent u in de buurt terecht gekomen? Hoe bevalt het u in onze buurt? Woont u al heel lang in onze buurt?
Insturen kan tot 3 september 2021 naar activiteiten@hetoudebuurtje.nl of in de bus van Boekelstraat 16 (Linda van der Voort).

Om een beetje in de stemming te komen van verhalen over ons Oude Buurtje, kunt u ideeën opdoen op de website van buurtgenoot Jan Wies, waar prachtige verhalen en foto's te vinden zijn van weleer.

Naar mooie verhalen en foto's van Het Oude Buurtje

Ander e-mailadres?

Verandert uw e-mailadres, dan kunt u zelf het e-mailadres wijzigen voor de ontvangst van deze nieuwsbrief. Klik hiervoor op de link Abonnement beheren onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens aan te passen.

Glimlach smiley
facebook twitter 
footer