Kopfoto-Nieuwsbrief-HOB-3
Afbeelding kerstbboominzameling 2022

Het is alweer begin januari en dan begint het bij de jeugd in de wijk weer te kriebelen. De jacht op uw kerstboom is geopend! Op 8 januari wordt de buit ingeleverd en zal duidelijk worden wie er dit jaar de meeste bomen heeft verzameld. Leg uw kerstboom dus zichtbaar langs de weg. Namens de kinderen uit de wijk bedankt!

Nieuwjaarsgroet-2022-HOBwebkopie

WAT IS HIJ MOOI!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het kan u bijna niet ontgaan zijn. Het Oude Buurtje heeft er een waanzinnig mooi kunstwerk bij! De buurtvereniging bestaat 30 jaar en voor dit heugelijke feit moest een tastbare en blijvende herinnering komen. Dat is deze prachtige bank geworden van de Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner (tweede van links), waarvan op de Raadhuislaan al een kunstwerk staat. De loodzware drie meter lange bank is onlangs met een kraan op zijn plek geplaatst bij de jeu de boules baan op het veld van de Beekmanstraat. Door de coronabeperkingen vond de onthulling helaas in bescheiden vorm plaats. Projectbegeleiders Marjolein Runge en Marjolijn van Noord hadden de eer de bank uit te mogen pakken onder het toeziend oog van onze penningmeester Arie van Noord.

Ander e-mailadres?

Verandert uw e-mailadres, dan kunt u zelf het e-mailadres wijzigen voor de ontvangst van deze nieuwsbrief. Klik hiervoor op de link Abonnement beheren onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens aan te passen.

Glimlach smiley
facebook twitter 
footer
Email Marketing Powered by MailPoet