Beste reader reader

Dit is de nieuwsbrief van buurtvereniging Het Oude Buurtje. Gemiddeld eenmaal per maand voorzien wij u van nieuws betreffende Het Oude Buurtje. Mocht u geen nieuwsbrief willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven middels de link onderaan de nieuwsbrief. Wij hopen natuurlijk dat u de nieuwsbrieven waardeert.

Nieuwsbrief januari 2017

---

Beste wensen voor 2017!

In het licht van het nieuwe jaar, stralen heel veel nieuwe wensen van warmte, voorspoed, vriendschap en geluk!

Een prettig nieuwjaar!

Het bestuur van HOB wenst u alle goeds voor 2017!

---

HOB beker

Nog niet alle leden hebben de attentie opgehaald tijdens de kerstborrel – viering 25 jarig bestaan van de buurtvereniging.

Graag geven wij u de gelegenheid om de beker alsnog op te komen halen. Dit kan op zaterdagmiddag 7 januari a.s. van 13.00 uur tot 14.30 uur tijdens de kerstbomeninzameling.

Mocht u ook dan niet in de gelegenheid zijn en u wilt wel graag die unieke beker van de buurtvereniging ontvangen dan kunt u contact opnemen met Linda van der Voort via activiteiten@hetoudebuurtje.nl . Er zal dan een aparte afspraak gemaakt worden.

---

Nieuwe samenstelling bestuur

Aangezien er geen bezwaren gemaakt zijn binnengekomen op de aanstelling van Sandra Keukens als secretaris en Ronnie de Rooij als algemeen bestuurslid, deelt het bestuur u mede dat zij beide als bestuurslid zijn aangesteld. Vanaf heden bestaat het bestuur uit de volgende leden:

• Leo Spruit – voorzitter

• Arie van Noord – penningmeester/ledenadministratie

• Sandra Keukens – secretaris

• Harm van Nieuwenhuijzen – algemeen bestuurslid/lid activiteitencommissie

• Ronnie de Rooij - algemeen bestuurslid/lid activiteitencommissie

• Pim van der Voort - algemeen bestuurslid/lid activiteitencommissie

• Linda van der Voort - algemeen bestuurslid/lid activiteitencommissie

---

HOB informatiezuil

Is het u al opgevallen dat er een informatiezuil geplaatst is op het veld bij de Boekelstraat?

Het bestuur is er zeer content mee! Hierop kunt u allerlei informatie vinden van o.a. de activiteiten van de buurtvereniging. Hij is gemaakt door de heer R. Clay.

Loop gerust langs en kom de zuil bewonderen en zie wat de buurtvereniging u te bieden heeft.

---

Kerstborrel/25-jarig bestaan groot succes

Het begon in 1991 met een buurt-bbq in de Kruislaan om de buren beter te leren kennen en nu 25 jaar later zijn we een vereniging met meer dan 160 leden! 
Op 20 december 2016 hebben wij het 5e lustrum gevierd in de grote zaal van Horizon.

Er is getoast met prosecco en daarna onder het genot van glühwein en warme chocomel verder gepraat over wat een fijne buurt wij toch hebben; een buurt die zorg en aandacht voor elkaar heeft.  

Speeches van voorzitter Leo Spruit en wethouder Marjolein Steffens maakten deel uit van de gezellige kerstborrel.

---

Informatieavond herbestemming Fort

Op 16 januari a.s. wordt van 19.00 tot 20.00 uur een laagdrempelige  informatieavond gehouden bij het Fort in Hoofddorp. Tijdens de avond zal architect Serge Schoemaker een presentatie geven van de plannen en zal samen met de ook aanwezige Gemeente uw vragen beantwoorden.

Wij nodigen u van harte uit om aan deze avond deel te nemen.

---

Spelletjesmiddag in Horizon

Noteer de datum vast in uw agenda voor de spelletjesmiddag voor jong en oud in de grote zaal in Horizon.

Op woensdagmiddag 8 februari 2017 staan van 14.00 uur tot 15.30 uur weer een groot aantal gezelschapspelen (o.a. sjoelen, mens erger je niet, ganzeborden, yathzee, rummicub) klaar om mee gespeeld te worden.

De activiteitencommissie nodigt u van harte uit om langs te komen.

---

HOBbels

-        Keek op de Week - Heeft u vragen aan het bestuur van Het Oude Buurtje? Dit kan iedere woensdag 'live' van 09:30 tot 10:30 uur in de grote zaal van Horizon waar enkele bestuursleden klaar zitten om uw vragen of opmerkingen te beantwoorden. 

-        Foto van de maand – HOB plaatst graag uw foto’s van ons buurtje op onze website www.hetoudebuurtje.nl.  U kunt ze doormailen naar secretariaat@hetoudebuurtje.nl

-        Meldingen gemeente - Meldingen over reparaties aan de weg/stoep en of andere zaken kunt u zelf doorgeven bij de gemeente via telefoonnummer : 0900 – 1852. Alle meldingen worden geregistreerd en u ontvangt bericht als de reparatie gedaan is.

 

---

Het Oude Buurtje heeft een

WhatsApp BuurtPreventie

Klik hier om u op te geven

---

Eindelijk sneeuw!

---