Vervolg op onderzoek parkeerdruk HOB – Uw mening telt!

Op 25 april vond in Horizon een zeer druk bezochte bijeenkomst plaats over de parkeerdruk in Het Oude Buurtje. Van de vele vragen en opmerkingen en de antwoorden in eerste lijn heeft de gemeente een overzicht gemaakt. Een PDF hiervan vindt u onderaan dit bericht.

In vervolg op dit overzicht worden er drie enquêtes uitgestuurd naar bewoners uit Het Oude Buurtje.

  1. Een enquête naar alle bewoners die wonen in het deel in Het Oude Buurtje waar nog geen parkeerregime geldt. In deze enquête vragen wij of de bewoners een blauwe zone wensen. Daarnaast kunnen de bewoners aangeven of zij de eindtijd van de blauwe zone om 18.00 of om 22.00 uur wensen.
  2. Een enquête naar alle bewoners die wonen in het deel in Het Oude Buurtje waar nu al een blauwe zone geldt. In deze enquête vragen wij of de bewoners uitbreiding van de eindtijd wensen van 18.00 naar 22.00 uur van maandag tot en met zaterdag.
  3. Een enquête naar alle bewoners die wonen in het deel aan de Hoofdweg waar nu een betaald parkeren zone geldt in het C-tarief. In deze enquête vragen wij of de bewoners het C-tarief willen wijzigen in een B-tarief.

De uitkomsten van deze enquêtes worden met u gedeeld.

  • Het concept rapport kunt u hier downloaden.
  • Het overzicht van vragen en antwoorden kunt u hier downloaden.

 

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.