WhatsApp BuurtPreventiegroep HOB

Goede samenwerking is van essentieel belang om van een WABP groep een succes te maken. Naast samenwerking binnen de groep is ook contact tussen nabijgelegen WABP groepen van belang. Een verdachte zal zo snel mogelijk uit uw buurt proberen te komen. Vandaar dat contact met aangrenzende WABP groepen via de groepsbeheerder belangrijk is.

WhatsAppBuurtPreventie is een burgerinitiatief, voor burgers en door burgers. Door samen te werken maken we onze buurt veiliger!

Aanmelden is zeer eenvoudig!

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar whatsapp@hetoudebuurtje.nl

Vermeld daarin uw naam, adres, geboortejaar en mobiele telefoonnummer. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor toevoeging aan de groep!

U wordt daarna toegevoegd aan de WhatsAppBuurtPreventiegroep HOB en ontvangt daarvan een toevoegingsberichtbericht op uw mobiele telefoon.
U hoeft op dit toevoegingsbericht NIET te reageren! Dus graag geen ‘dankjewel’ of zo, om te voorkomen dat iedereen in de groep uw bedankje ontvangt.

U vindt de WABP-groep HOB vervolgens in de whatsapplijst op uw smartphone. U herkent de groep aan het onderstaande logo.

Voor meer informatie over WhatsApp Buurtpreventie Nederland verwijzen wij u naar hun website wabp.nl

Mail-bijlage

Alvast dank voor uw aanmelding!

Aanvullend informatieblad
Huisregels WhatsAppgroep HOB