Lid worden van de Buurtvereniging

Buurtvereniging Het Oude Buurtje organiseert jaarlijks diverse activiteiten. Meestal zijn hier geen kosten aan verbonden. Met uw lidmaatschap steunt u de vereniging en maakt u het mogelijk dat wij leuke dingen kunnen blijven organiseren voor u en de kinderen van de buurt. Uw lidmaatschap geeft korting op de activiteiten waarvoor wel een bijdrage wordt gevraagd, zoals de altijd gezellige buurtBBQ.

Woont u in ‘Het Oude Buurtje’ en bent u nog geen lid, geef u dan op!
De jaarlijkse bijdrage voor een gezin bedraagt € 15,00 en voor een alleenstaande € 10,00.

Wij vragen uw begrip dat wij voor de jaarlijkse bijdrage gebruik maken van een automatische incasso. Mocht u hier onoverkomelijke bezwaren tegen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de ledenadministratie.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw inschrijving als lid van buurtvereniging Het Oude Buurtje, om u te informeren over de activiteiten van Het Oude Buurtje en toezending van de nieuwsbrief. Zie ook onze privacyverklaring.

Akoordverklaring(vereist)

Wij versturen e-mails aan leden en e-mails aan iedereen die zich heeft opgegeven voor de nieuwsbrief. Geef uw voorkeur aan. U kunt dit altijd wijzigen onderaan de e-mails.(vereist)