Geslaagde Algemene ledenvergadering

Woensdag 12 april vond de Algemene Ledenvergadering 2017 van Het Oude Buurtje plaats. De avond werd druk bezocht, ongeveer een derde van ons ledenaantal was aanwezig. Wij, als bestuur, zijn daar tevreden over. Er was ook een speciale gast aanwezig: Hans Kleiss, gebiedsmanager van de gemeente. Nadat iedereen een prachtige petitfours met het logo van HOB en iets te drinken was aangeboden, opende de voorzitter de vergadering.

Enkele aan bod gekomen punten:

• Er is instemming gekomen op de voorgestelde contributieverhoging voor 2018.
• De aftredende bestuursleden – die allen herkiesbaar waren – zijn weer aangenomen voor drie jaar bestuurlijke betrokkenheid.

Tijdens de rondvraag bleek onze gast enkele vragen toegespeeld te krijgen, waar na volle tevredenheid antwoord op gekregen is. Zo zal er binnenkort een schouw plaatsvinden om te kijken naar de in/uitrit van het Burgemeester Jansoniushof, hetgeen regelmatig tot angstige situaties leidt. Hans Kleiss kon ons tevens vertellen dat er op maandag 24 april 2017 een informatiebijeenkomst is in en over de toekomst van Het Oude Raadhuis als horecagelegenheid. De omwonenden hebben een persoonlijke uitnodiging gekregen, maar alle bewoners van Het Oude Buurtje zijn welkom.

Na het bedanken van de voorzitter werd de vergadering gesloten en kon men ter afsluiting van een geslaagde avond een drankje nemen. 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.