BuurtBBQ 2017 gezellig én droog!

Op zaterdag 9 september jl. was het weer zover! De jaarlijks terugkerende buurtbbq van Het Oude Buurtje!
Om 17.00 uur druppelden de eerste buurtbewoners het veld op bij de Boekelstraat-Ter Veenlaan. De opkomst was weer groots! Ruim 90 volwassenen en 18 kinderen hadden zich aangemeld. Vanwege de vele regen voorafgaand aan de bbq was er nog een grote partytent door de buurtvereniging aangeschaft. Gelukkig bleek dat we er niet met zijn allen in hoefde te zitten! Zelfs de zon was ons nog welgezind!

De kids konden zich vermaken met het maken van een bijenhotel, een disco en een springkussen. Ook konden de kinderen een glittertattoo op hun arm laten zetten. Zelfs volwassenen lieten een glittertattoo zetten?.
De buurtbewoners konden bijpraten en voor een aantal van hen elkaar voor de eerste keer ontmoeten. Gezeten aan de vele ronde tafels was het een gezellige drukte.
Rond 17.30 uur kon men langs het buffet en de bbq lopen voor overheerlijk bbqvlees, salades, fruit, sauzen en stokbrood. Voor de drankjes kon men terecht bij de bar. En als toetje een heerlijk ijsje in diverse smaken.

Vanwege het jubileumjaar ontvingen de aanwezigen per adres een bijenhotel en of pot ja. De jam is gemaakt van het fruit vanuit de tuin aan de Geniedijk van buurtbewoner Franke van der Laan.
Het bestuur en de activiteitencommissie bedankt alle helpende handen die bij de voorbereidingen, het opbouwen en afbreken van deze buurtbbq hebben geholpen.
Ook een heel hartelijk dank aan alle sponsors die deze activiteit financieel mede mogelijk hebben gemaakt.

Klik op een foto voor de diashow

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.