HOB BAKT ZE BRUIN

Het was even spannend zaterdag 25 mei of het wel droog zou blijven tijdens de eerste Heel Het Oude Buurtje Bakt wedstrijd. Uiteindelijk begon het gelukkig droog, maar moesten we helaas eerder dan gepland het bakfeest afblazen voor een naderende wolkbreuk.

Het decor voor de eerste editie van de buurtbakwedstrijd was het speelterrein van het Jansoniushof. Om twaalf uur stonden – met hulp van onze vrijwilligers – de tenten, stoelen en ook de een heuse taarttafel klaar voor de deelnemers die zich hadden aangemeld. De muziek speelde op de achtergrond en de baas van de snoezige koffieauto van Koffie on Weels stond klaar om voor de liefhebbers een van de koffiecreaties klaar te maken. Al met al een gezellige setting.

Even later stond de taarttafel vol met diverse taarten, muffins en koeken om door de jury te worden geproefd. Bestuursleden Linda en Marga namen deze zware en serieuze taak op zich en hadden het duidelijk moeilijk met de laatste stukken taart. Het was dan ook een bordje vol die getest moest worden. Na een kort overleg waren de dames eruit wie de winnaars waren.

In de categorie tot 14 jaar mocht Noah zijn eerste echte prijs in ontvangst nemen: een mooie 3D glastrofee met een taart als afbeelding en gravering Winnaar Smultrofee HOB 2024. In de categorie boven 14 jaar was Arnando de gelukkige winnaar. Hij mocht een gegraveerde taartschep in ontvangst nemen. De prijzen van Just more Gifts vielen zeer in de smaak.

Een geslaagde middag op een geslaagde locatie, waar zeker meer activiteiten zullen gaan plaatsvinden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.