Info Sponsoring Wijkkrant Het oude Buurtje

Buurtvereniging Het Oude Buurtje brengt tweemaal per jaar een leuke wijkkrant uit, die in de hele wijk wordt verspreid. Om de kosten voor de wijkkrant te dekken zijn wij afhankelijk van lokale bedrijven die middels een advertentie willen adverteren. Een perfecte manier om uw klanten te bereiken.

Met adverteren in de wijkrant van buurtvereniging Het Oude Buurtje bereikt u niet alleen de doelgroep in uw directe omgeving, maar draagt u met uw bedrijf ook bij aan maatschappelijke betrokkenheid. Voor de kosten hoeft u het niet te laten!

De subsidies voor buurtverenigingen zijn drastisch teruggeschroefd en worden nog verder omlaag gebracht of zelfs stopgezet. Uw steun is dan ook zeer welkom! Met uw hulp kan de buurtvereniging de traditionele en nieuwe activiteiten blijven organiseren.

Klik hier voor een digitale versie van de wijkrant

De kosten voor een plaatsing in de wijkkrant bedragen € 25,00 voor een halve pagina (A5) en € 50,00 voor een hele pagina (A5).

WEBSITE BONUS! Ook draait uw logo mee in de sponsor-carrousel en wordt deze geplaatst op de sponsorpagina. Beide met een doorlink naar uw website.

Voor meer informatie e-mail naar onze secretaris.

Mogen wij op uw hulp rekenen?

%d bloggers liken dit: