Wandeling ‘De geschiedenis van Het Oude Buurtje’

Het Oude Buurtje in vogelvluchtDe activiteitencommissie van Het Oude Buurtje heeft het idee opgevat om een wandeling door het oude buurtje te organiseren onder de naam “De geschiedenis van Het Oude Buurtje”.

We hebben de heer Klaas Korver – buurtbewoner en lid van HOB – bereid gevonden om tijdens een wandeling door ons buurtje te vertellen over de gebouwen die er vroegen waren of nog steeds zijn. Denk hierbij aan de winkels in de Kruislaan, de boerderijen aan de Hoofdweg, het oude zwembad en nog veel meer. Als u zin heeft om mee te lopen en nieuwsgierig bent naar wat de heer Korver allemaal te vertellen heeft, dan bent u van harte uitgenodigd.

We verzamelen woensdagavond 31 mei 2017 om 19:45 uur bij ingang van Horizon aan de Ter Veenlaan 45-87. We beginnen met een kopje koffie in Atrium Fase 1 en starten daarna met de wandeling door de buurt. Na afloop kunnen we onder het genot van een frisje of drankje napraten over wat we gezien en gehoord hebben. Lijkt het u leuk om mee te gaan, dan kunt u zich opgeven bij activiteiten@hetoudebuurtje.nl of via de intekenlijst bij de receptie van Horizon.

De activiteitencommissie wenst u alvast een fijne avond.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.