Mogen we je op de hoogte houden?

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Stichting MEERGroen werkt sinds 2011 aan groenprojecten in de wijken van Haarlemmermeer, Heemstede en Haarlem. We werken aan een mooie en groene leefomgeving en dat doen we samen met buurtbewoners.

Wat doen we?
We ontwikkelen en beheren groenstroken, parken, moestuinen, bos, bloemenweides, natuurvriendelijke oevers en educatieve (wandel)paden, in samenwerking met o.a. de gemeente Haarlemmermeer. We maken ook insectenhotels en nestkasten, en bouwen en onderhouden natuurspeelplaatsen. Dat doen we allemaal samen met vrijwilligers/ inwoners.

Bijvoorbeeld
Zo beheren we bijvoorbeeld sinds kort o.a. een viertal groengebieden in Hoofddorp: de IJtochtzone van Overbos en Floriande, Houtwijkerveld, het Jansonius terrein in Het Oude Buurtje en het Stenenveld in Bornholm. (Daar loopt op dit moment trouwens een crowdfundingsactie voor. Als je daar nu al meer over wilt weten, klik dan hier). En binnenkort verschijnt het langverwachte boek van Franke van der Laan: Code Rood. Over de klimaatcrisis, de oorzaken en wat we daaraan kunnen doen.

Allemaal ontwikkelingen en projecten die we graag onder de aandacht willen brengen bij diegenen die geïnteresseerd zijn in onze activiteiten en projecten. Vandaar onze vraag: Mogen we je op de hoogte houden van ons werk? (We sturen je dan 1 tot 4x per jaar een bericht.)

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Met een vriendelijke en groene groet,

Franke van der Laan

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.